Manege Rückert

Heimansstraat 25
2041 BN Zandvoort

Telefoon: 023 – 57 12 885
E-mail: info@manegeruckert.nl

K.v.K: 50056883

Onze locatie

Route

Per auto (via de Zeeweg). U volgt in Haarlem de borden Bloemendaal/Zandvoort. U komt via de Bloemendaalse Zeeweg en de boulevard naar Zandvoort gereden. Neem de rotonde linksaf langs de ingang van het ciruit van Zandvoort. Rijd deze straat helemaal uit tot het pompstation. Ga hier met de bocht mee de Van Lennepweg naar beneden. Rijd deze straat uit tot u bij een rotonde aankomt. U neemt op de rotonde de 2e afslag de Linaeusstraat in. Dan de eerste straat links en u ziet onze manege al staan.

Per auto (via de Zandvoortselaan). U volgt in Heemstede de borden Zandvoort. U komt via de
Zandvoortselaan Zandvoort binnen gereden. Neem de eerste afslag rechtsaf. Blijf de weg volgen (met alle bochten mee). U komt over een spoorweg overgang en langs een pompstation tot u bij een rotonde aankomt. U gaat rechtsaf de Linaeusstraat in. Dan de eerste straat links en u ziet onze manege al staan.

Vanaf het treinstation is het ongeveer tien minuten tot een kwartier lopen. Als u het stationsgebouw uitstapt gaat u rechtsaf de Van Speijkstraat door. Deze loopt u helemaal uit tot aan het pompstation. Hier gaat u rechtsaf de Van Lennepweg naar beneden tot u bij een rotonde komt. U neemt op de rotonde de 2e afslag de Linaeusstraat in. Dan de eerste straat links en u ziet onze manege al staan.